Органічна хімія : методичні вказівки до вивчення навчальної дисципліни - Салієва, Леся Миколаївна; Марушко, Лариса Петрівна; Кадикало, Елла Максимівна (My University, 2022)
Методичні вказівки призначені для вивчення навчальної дисципліни «Органічна хімія» студентами факультету біології та лісового господарства спеціальності «Біологія» денної форми навчання. Навчально-методичне видання містить методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт з навчального курсу «Органічна хімія» та завдання для самопідготовки.
Keywords: Органічна хімія; 546(072)