Психологія: робоча програма для студентів географічного факультету денної ф.н. - Кордунова, Наталія Олександрівна; Kordunova, Nataliia O. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
Видання містить матеріали щодо структури робочої програми нормативної навчальної дисципліни «Психологія». У робочій програмі нормативної навчальної дисципліни «Психологія» висвітлюються різні психологічні течії, визначено їх роль у розвитку науки психології; суть і специфіка психічних процесів особистості: відчуття, сприймання, пам'ять, мовлення, мислення; загальні закономірності психіки; індивідуальні можливості особистості. Рекомендовано для студентів галузі знань 1401 «Сфера обслуговування» напряму підготовки 6.140101 Готельно-ресторанна справа; 6.140103 Туризм денної форми навчання.
Keywords: психологія; георафічний факультет; теми практичних; робоча прорама; література