Соціальний аналіз проекту фестивалю візуального мистецтва - Колосок, Андрій Мирославович; Оболончик, Анастасія Володимирівна (Миколаївський національний університет імені В.О. Сухомлинського, 2017)
У статті розглянуто вплив фестивалю візуального мистецтва на соціум, описано основні аспекти соціального аналізу. Досліджено потенційну аудиторію заходу. Визначено інтереси місцевих жителів до закладів культури та видів мистецтва. Досліджено різноманітність фестивалів у Волинській області, описано унікальність ідеї фестивалю візуального мистецтва.
We described the main aspects of Social analysis. In this article, the impact of Visual Art Festival on the society was explained. We investigated the potential audience of the event. Also, the interests of local residents were specified. We described the unique idea of the Visual Art Festival by the research of diversity of festivals in Volyn region.
Keywords: проектний менеджмент; соціальний аналіз; візуальне мистецтво; організація фестивалів; Project Managemen; Social analysis; Visual Art; organization of festivals; 338.48