Global social dynamics and philosophy of modern education - Semenov, A.; Семенов, А. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
The essay is concerned with the currently central issues of the philosophy of contemporary education in the context of the analysis of global social dynamics and through the lens of odeling the appropriate complex socio- anthropic systems. The essay is focused on the philosophical aspects of education as well as on the conceptual issues with regard to the implementation of the formula of permanent education in modern trans- border hyper-dynamic world. таттю присвячено сучасним питанням філософії сучасної освіти в контексті аналізу глобальної соціальної динаміки крізь призму моделювання складних соціально відповідних антропних систем. Орієнтовано на філософських аспектах освіти, а також на концептуальних питаннях у зв'язку із здійсненням формули безперервної освіти в сучасних умовах транскордонного гіпер-динамічного світу.
Глобальна соціальна динаміка і філософія сучасної освіти
Keywords: global social dynamic; social modeling; philosophy of education; hyper-dynamic; глобальна соціальна система; динамічність соціального моделювання; філософія освіти; гіпер-динамічність