Фізико-хімічні властивості наповнених епоксидних композитів - Аксіментьєва, О. І.; Мартинюк, Г. В.; Мартинюк, І. В.; Скорейко, С. С.; Aksimentіeva, O. I.; Martinіuk, G. V.; Martinіuk, І. V.; Skoreiko, S. S. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2011)
Досліджено вплив високодисперсних мінеральних та органічних електропровідних наповнювачів на про- цеси водопоглинання, мікротвердість, електропровідність епоксидних композитів. Встановлено, що введення наповнювача суттєво впливає на фізико-хімічні властивості утворених композитів, причому характер цього впливу значною мірою залежить як від типу наповнювача, так і від його вмісту. The complex investigation influence of highdispersson of mineral and organic electrically conductive fillers on water absorption processes, microhardness, electrical conductivity of epoxy composites has been carried out.The introduction of which significantly affects the physical-chemical properties of the formed composites, and the nature of this influence is largely depends on the type of filler and its content.
Physical-Chemical Properties of the Fillеr Epoxy Composites
Keywords: водопоглинання; мікротвердість; електропровідність; water absorption processes; microhardness; electric conductivity