Вступ до фаху готельно-ресторанної справи: основи гостинності та управління сервісом - Лисюк, Тетяна Василівна (Центр фінансово-економічних досліджень, 2025)
Готельно-ресторанний бізнес є важливою складовою індустрії гостинності, що відіграє значну роль у розвитку економіки та туризму. Освітній компонент “Вступ до фаху” є базовим курсом, який закладає основу для подальшого професійного зростання здобувачів цієї спеціальності. Він поєднує в собі як теоретичні знання, так і практичні навички, необхідні для ефективного управління закладами гостинності. Необхідність вивчення ОК “Вступ до фаху”
Keywords: гостинність; готельно-ресторанна справа; готельно-ресторанний бізнес; сервіс; управління сервісом; туризм; освітній компонент; "Вступ до фаху"; 338.488.2:640.4