Місце та значення транскордонного співробітництва в контексті підвищення конкурентоспроможності регіону - Павліха, Наталія Володимирівна; Кицюк, Ірина Василівна; Pavlikha, Nataliia V.; Kytsiuk, Iryna V. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2009)
Досліджено розвиток транскордонного співробітництва України як чинника, що сприяє підвищенню конкурентоспроможності регіону.

The works is devoted research of the development of transborder collaboration of Ukraine as a factor which assists increase of competitiveness of region.
Место и значение трансграничного сотрудничества в контексте возрастания конкурентоспособности региона
A place and role of transborder cooperation in the context of increase of competitiveness of region
Keywords: економічна інтеграція; транскордонне співробітництво; транскордонний регіон; конкурентоспроможність; economic integration; transborder collaboration; transborder region; competitiveness