Хорознавство з методикою викладання. Частина 2 - Марач, Олександр Миколайович; Шурдак, Марія Ігорівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Анотація: навчальна інформація, яка пропонується читачеві може застосовуватися у ОК: хорове диригування, диригування і робота з хором, методика і практикум роботи з колективом, методика і практикум вокально-хорової роботи, методика викладання хорових дисциплін, гармонія і сольфеджіо, основи теоретичного музикознавства, методика викладання фахових дисциплін, методика викладання музичного мистецтва.
У навчальному виданні пропонується інформація, за допомогою якої читач може ознайомитись та підготуватися до вивчення музичних теоретичних і практичних дисциплін. Самостійно пройти тестування і поверхнево перевірити якість засвоєних знань.
Keywords: хорознавство; методика викладання; хор; музична теорія; 78.087.68:7.071.2(072)+78.071.1(477)(092) (072)