Напрями удосконалення системи фінансового менеджменту організації в умовах воєнного стану - Юрчук, Карина Іванівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
У роботі досліджено теоретичні, методичні та практичні аспекти функціонування системи фінансового менеджменту підприємства в умовах воєнного стану. Розкрито сутність, зміст і ключові елементи системи фінансового менеджменту, визначено методичні підходи до оцінювання її ефективності. Проведено комплексний аналіз фінансових показників діяльності підприємства, досліджено організацію фінансового планування, контролю, управління ліквідністю та ризиками, визначено рівень ефективності діючої системи фінансового менеджменту підприємства.
Keywords: фінансовий менеджмент; фінансова стійкість; управління ризиками; воєнний стан; фінансове планування