Зв’язки з громадськістю - Петрович, Валентина Василівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Розробка містить методичні рекомендації для вивчення здобувачам вищої освіти першого (бакалаврського) рівня підготовки спеціальності 029 Інформаційна, бібліотечна та архівна справа освітньої програми Документаційне забезпечення управління та інформаційно-аналітична діяльність нормативного освітнього компонента «Зв’язки з громадськістю». Увагу акцентовано на практичній складовій курсу ‒ підготовці фахівців з інформаційно-аналітичної діяльності, організаторів діловодства, референта. Рекомендовано здобувачам вищої освіти спеціальності 029 Інформаційна, бібліотечна та архівна справа.
Keywords: зв’язки з громадськістю; силабус освітнього компонента; практичні завдання; самостійна робота; індивідуальне науково-дослідне завдання; 659.4(075.8