Comparison of the Structure of Physical Training in Rowing and Canoeing - Zhirnov, Aleksandr; Bogachuk, Leonid; Жирнов, Олександр; Богачук, Леонід (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2012)
The paper presents an expert assessment of the impact of different types of training for athletic performance in rowing and canoeing. Based on these data, a comparative analysis of the training process in these sports. Identified the distinctive design features of the training process and the importance of different types of training in rowing and canoeing. У статті представлено дані експертної оцінки впливу різних видів підготовки на спортивний результат в академічному веслуванні та веслування на байдарках. На підставі отриманих результатів проведено порівняльний аналіз тренувального процесу в цих видах спорту. Виявлено певні особливості побудови тренувального процесу й важливості різних видів підготовки в академічному веслуванні та веслування на байдарках.
Порівняння структури спортивного тренування в академічному веслуванні та веслування на байдарках
Keywords: академическая гребля; гребля на байдарках; тренировочный процесс; экспертная оценка; академічне веслування; веслування на байдарках; тренувальний процес; експертна оцінка