Ризик-менеджмент в умовах військового стану в Україні: досвід та перспективи - Антонюк, Дмитро; Кулик, Дмитро (Луцьк: Вежа-Друк, 2024)
Україна, внаслідок російської військової агресії, зазнає величезних втрат, які становлять значний виклик для національної економіки та інфраструктури. Функціонування підприємств і організацій усіх форм власності в таких умовах вимагає розробки та впровадження систем ризик-менеджменту для мінімізації подальших можливих втрат та оптимізації використання ресурсів. Управління ризиками у військових умовах має свої специфічні особливості, а війна породжує нестабільність, непередбачуваність та складності, які знаходяться поза звичайними рамками ризик-менеджменту.
Keywords: ризик-менеджмент; оптимізація використання ресурсів; управління ризиками в умовах військового стану; 338.984