Самооцінка дітей молодшого шкільного віку із затримкою психічного розвитку - Ковалишин, Інна Василівна; Kovalyshyn, Inna V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2011)
Діти молодшого шкільного віку із затримкою психічного розвитку схильні завищувати свої вчинки та можливості. На нашу думку, це може бути результатом недостатнього рівня розвитку критичності мислення та особистості даної категорії дітей, а також нездатністю адекватно оцінювати власні особистісні якості.