Формування антикризової політики країни як стратегії державної безпеки - Ортіна, Г. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Досліджено формування антикризової політики країни як стратегії державної безпеки
Keywords: антикризова політика; стратегія державної безпеки