Особливості інноваційної складової економічної безпеки України - Буняк, Надія Михайлівна; Buniak, Nadiia M. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
Обгрунтовано роль інновацій у забезпеченні економічної безпеки країни. Виявлено основні тенденції розвитку інноваційної сфери України. Обґрунтовано чинники, що стримують інноваційний розвиток та загрожують економічній безпеці України.
Keywords: інновації; економічна безпека; інноваційна діяльність; інноваційний розвиток