Психологія девіантної поведінки - Гошовський, Ярослав Олександрович (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Курс «Психологія девіантної поведінки» спрямований на теоретичне засвоєння поведінкових порушення дітей на всіх онтогенетичних щаблях розвитку. Мета навчальної дисципліни є сформувати знання щодо змісту, видів, соціально-психологічних чинників та психологічних особливостей корекції девіантної поведінки особистості, а також сприяти розвитку в студентів відповідних професійних умінь і навичок, необхідних для корекції девіантної поведінки.
Keywords: девіантна поведінка