Комп’ютерний аудит : програма вибіркової навчальної дисципліни - Шматковська, Тетяна Олександрівна; Shmatkovska, Tetiana О. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2013)
Програма навчальної дисципліни “Комп’ютерний аудит” складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки бакалаврів спеціальності «Облік і аудит». Основними завданнями вивчення дисципліни “Комп’ютерний аудит” є: вивчення сутності та ролі комп’ютерного аудиту, набуття вмінь проводити аудиторську перевірку з допомогою комп’ютерних технологій.
Keywords: комп'ютерний аудит; автоматизація контрольного процесу на підприємстві; автоматизовані системи аудиту; обчислювальні мережі підприємства