Полісемія як мовна категорія в сучасній лінгвістиці - Павлюк, Алла Борисівна; Угонь, Лариса Миколаївна; Pavliuk, A. B.; Uhon, L. M. (Волин. нац. ун-т ім. Лесі Українки, 2011)
У статті розглядається роль та місце полісемії в сучасній англійській мові. Установлюються особливості досліджуваного явища шляхом аналізу його функцій. The article deals with the role and place of polysemy in modern English. The peculiarities of the studied phenomenon are set by determination of its functions.
Polysemy as a language category in modern linguistics.
Keywords: граматична полісемія; grammatical polysemy; лексична полісемія; lexical polysemy; перенесення значення; transference of meaning; термін; term