Budget refund as one of the problems of a value-added tax - Букало, Надія Артемівна; Bukalo, Nadiia A.; Вітковська, Дарина; Vitkovska, Daryna (Фінансово-економічна наукова рада, 2016)
Досліджено складові податку на додану вартість: податковий кредит та податкове зобов'язання й розглянуто їх сутність. Досліджено основні причини невідшкодування податку на додану вартість. It is researched the components of value added tax, tax credits and tax liabilities and reviewed their essence. The basic reason is researched for not refunding value added tax.
Проблематика бюджетного відшкодування податку на додану вартість
Keywords: бюджет; податковий кредит; податкове зобов'язання; податки; budget; taxes; tax credit; tax liability