Супервізія - Мушкевич, Мирослава Іванівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Навчально-методичні рекомендації з курсу «Супервізія» розроблено відповідно до навчального плану і складається з навчальної програми курсу, методичних рекомендацій із проведення практичних та лабораторних занять, питань до самоконтролю, завдань для самостійної роботи, списку рекомендо-ваної літератури. Вивчення дисципліни допоможе студентам орієнтуватися в теоретичних питаннях супервізії, її сучасних проблемах й принципах, видах та моделях; організації процесу супервізії; аналізу ролі та особистості супервізора; особливостях навчання супервізованого. Викладено мету вивчення дисципліни, загальні вимоги до підготовки студентів; представлено опис навчального курсу; подано тематичні огляди змістових модулів, плани лекційних і практичних занять, ситуаційні завдання до практичних занять, питання для самостійної й індивідуальної роботи, питання та завдання для самоконтролю, для підготовки до контрольної роботи; критерії оцінювання знань і список літературних джерел.
Матеріали призначені для студентів факультету психології, які навчаються за спеціальністю «Психологія».
Keywords: теоретико-методологічні основи супервізії; професійний розвиток супервізора та супервізованого; етичні принципи супервізії; 159.98:613(073)