Фізична терапія при цукровому діабеті. - Гречко, Оксана; Андрійчук, Ольга (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Проведення обстеження учасників підтвердили дослідження ряду авторів щодо стану фізичного здоров’я хворих на цукровий діабет. Після реалізації програми реабілітації із застосуванням засобів фізичної терапії відмічається покращення функціональної здатності серцево-судинної системи, підвищуються показники фізичної працездатності, нормалізації маси тіла, стабілізації психоемоційного стану, покращення самопочуття.
Keywords: фізична терапія; цукровий діабет