Система SnSe2–SnS2 - Шевчук, М. В.; Олексеюк, І. Д.; Shevchuk, M. V.; Olekseyuk, I. D. (Волин. нац. ун-т ім. Лесі Українки, 2008)
Методами фізико-хімічного аналізу досліджено діаграму стану системи SnSe2–SnS2. Встановлено, що вона є квазібінарним перерізом із необмеженою розчинністю в рідкому і твердому стані. Визначено зміну періодів комірки твердих розчинів. Phase diagram of the SnSe2–SnS2 system was investigated by physico-chemical analysis methods. It was established that the system is a quasi-binary section with unlimited solid and liquid solubility. The change of the lattice parameters of the solid solutions was determined.
The SnSe2–SnS2 System
Keywords: період комірки; квазібінарний переріз; твердий розчин; lattice parameter; quasi-binary section; solid solution