З бібліографії краєзнавства Волині - Бондаренко, Геннадій Васильович; Bondarenko, Hennadii V. (Волинський обласний навчально-методичний інститут післядипломної освіти педагогічних кадрів, 1998)
У статті окреслено краєзнавчу літературу по Волині і Поліссю за період 1995-1998 рр. Вийшли друком цікаві дослідження, історико-краєзнавчі нариси, методичні розробки, які стосуються історії міст, сіл, долі людей, духовності та культури краю.
Keywords: бібліографія; краєзнавство; краєзнавча література; історико-краєзнавчі нариси; методичні розробки