Стратегічний аналіз та прогнозування : методичні вказівки до самостійної роботи - Левицький, Віктор Володимирович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Методичні вказівки до самостійної роботи із освітнього компонента «Стратегічний аналіз та прогнозування» призначені для удосконалення засвоєння теоретичних та практичних знань здобувачів вищої освіти щодо особливостей реалізації й підвищення оцінки проведення стратегічного аналізу діяльності підприємства із використанням методів прогнозування.
Keywords: стратегія; аналіз; прогнозування