Вступ до мовознавства - Чарікова, Ірина Василівна; Перванчук, Тетяна Богданівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Завдання для практичних занять і самостійної роботи з курсу «Вступ до мовознавства» спрямовані на формування у студентів знань, умінь та навичок відповідно до діючого силабусу з освітнього компонента і містять плани і завдання при підготовці до практичних занять, перелік базових понять і термінів для включення до лінгвістичного словничка студента, а також перелік екзаменаційних теоретичних питань і практичних завдань, що значною мірою сприяє інтенсифікації роботи студентів з освітнього компонента «Вступ до мовознавства».
Keywords: Мовознавство; методичні рекомендації; 81’1(072)