Статистика : програма нормативної навчальної дисципліни - Бегун, Світлана Іванівна; Begun, Svitlana I. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Предметом вивчення навчальної дисципліни є масові явища соціально-економічного життя; вона вивчає кількісну сторону цих явищ у нерозривному зв'язку з їх якісним змістом у конкретних умовах простору та часу.
Програма навчальної дисципліни «Статистика» підготовки бакалавра, галузі знань 07 «Управління і адміністрування», спеціальності 071 «Облік і оподаткування», за освітньою програмою «Облік і аудит»; спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа і страхування», за освітньою програмою «Фінанси і кредит»; спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», за освітньою програмою «Економіка підприємства»; галузі знань 05 «Соціальні та поведінкові науки», спеціальності 051 «Економіка», за освітньою програмою «Аналітична економіка», спеціальності 073 «Менеджмент», за освітньою програмою «Менеджмент»
Keywords: статистика; статистичне спостереження; статистичні графіки; статистичні таблиці; статистичні показники; середні; відносні величини; індекси