До питання дослідження розселення населення Маневицької територіальної громади Камінь-Каширського району Волинської області - Слащук, Андрій Миколайович; Семенюк, Аліна Володимирівна (ФОП Мажула Ю.М., 2024)
У межах Волинської області Маневицька територіальна громада, як q інші північні територіальні громади області, відноситься до першого типу заселеності, який характеризується відносно низькою заселеністю з поширенням осередкової форми розселення та переважанням сільського розселення.
Keywords: населення; система розселення населення; демографія; територіальна громада; Маневицька територіальна громада; Камінь-Каширський район; 911.37 (477.82)