Планування і контроль на підприємстві : методичні вказівки для практичної роботи. - Громко, Лілія Сергіївна (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2020)
Розроблено теми семінарських занять, практичні та тестові завдання з дисципліни «Планування та контроль на підприємстві». У методичних вказівках приділено увагу основним питанням планування та контролю на підприємстві, зокрема, особливостям розробки перспективних і поточних планів, плануванню та координації всіх стадій виробництва в часі та просторі для забезпечення безперервності виробництва та реалізації продукції. Рекомендовано студентам четвертого курсу денної та заочної форми навчання галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» освітньої програми «Економіка підприємства»
Keywords: Планування і контроль на підприємстві