Страхові компанії як інституційні інвестори на фінансовому ринку - Попова, Ю. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Досліджено страхові компанії як інституційні інвестори на фінансовому ринку
Insurance companies as institutional investors in the financial market
Keywords: фінансовий ринок; страхові компанії