Поширення видів роду Зозульки Dactylorhiza Nevski у Волинській області - Кузьмішина, Ірина Іванівна; Коцун, Лариса Олександрівна; Коцун, Борис Борисович; Kuzmishyna, Iryna I.; Kotsun, Larysa O.; Kotsun, Borys B. (Луцький національний технічний університет, 2014)
Рід Dactylorhiza Nevski у флорі України налічує 10 видів. З них у Волинській області під час маршрутних обстежень території з метою уточнення та виявлення місць зростання раритетних видів авторами виявлена половина – 5 видів, місцезнаходження яких подано у статті.
Keywords: рід Зозульки Dactylorhiza; Волинська область