Фотометричні методи визначення Рутенію - Кормош, Ж. О.; Корольчук, С. І.; Kormosh, Zh. O.; Korolchuk, S. I. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2011)
Наведено фотометричні методи визначення Рутенію в різних ступенях окиснення.Показано можливість взаємодії Рутенію з неорганічними та органічними реагентами. An photometric methods of determination of ruthenium in different degrees of oxidation. Shown possible to determine ruthenium with inorganic and organic reagents.
Photometrik Determination of Ruthenium
Keywords: метали платинової групи; Рутеній; фотометричні методи; platinum metals; Ruthenium; photometric methods