Природна та культурна спадщина Шацького національного природного парку - Міщенко, Олена Віталіївна (Шацький національний природний парк, 2024)
Досліджено зміст понять культурна та природна спадщина. Визначено потенціал культурної та природної спадщини Шацького національного природного парку (ШНПП).
Keywords: природна спадщина; культурна спадщина; Шацький національний природний парк