Світова економіка - Коцан, Наталія Несторівна; Kotsan, Nataliia N. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
Структура навчально-методичного комплексу дисципліни відповідає вимогам кредитно-модульної організації навчального процесу і містить основні структурні елементи: опис навчального курсу, пояснювальну записку, структуру залікового кредиту, тематичний план змістових модулів, теми семінарських занять, завдання для самостійної та індивідуальної роботи студентів з методичними рекомендаціями для їх виконання, шкалу і критерії оцінювання, перелік питань підсумкового тесту, список рекомендованої літератури та інтернет-ресурсів. Рекомендовано студентам 2 курсу напряму підготовки міжнародні відносини спеціальності міжнародні економічні відносини.
World economy
Keywords: світова економіка; економічна модель; економічна політика; експорт; імпорт; world economy; economic model; economic policy; export; imports