Моделі заробітної плати - Бегун, Світлана Іванівна; Begun, Svitlana I. (Волинський державний університет імені Лесі Українки, 2000)
У статі розглянуто класичну модель заробітної плати Філліпса та її модифікації, запропоновані Фрідманом, Терновські. Побудовані найпростіші моделі залежності заробітної плати від різних факторів на фактичних статистичних даних для України в 1997-1999 pp. The classic Phillips's model of wages and its modifications of Friedman and Temovsky were considered. The simple models of dependence of wages on different factors based on statistical data for Ukraine during 1997-1999.
Models of wages
Keywords: модель; заробітна плата; частка безробітних; втрати робочого часу; model; wages; unemployment rate; looses of labor time model; salary