Класична формула Тейлора, її узагальнення та застосування - Мельничук, Дмитро Андрійович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Висвітлено поняття Н-реалізованої функції, R-функцій, повноти засобів аналітичної геометрії, питання побудови структур розв’язків багатоточкових задач для звичайних диференціальних рівнянь. Наведено класичну формулу Тейлора, основні застосування формули Тейлора. Отримані результати можуть знайти застосування при подальшому дослідженні формули Тейлора.
Keywords: суперпозиція; h-реалізовне креслення; r-функція; класична формула Тейлора