Англійська мова: завдання для самостійної роботи - Черняк, Оксана Павлівна; Cherniak, Oksana P. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
Метою завдань для самостійної роботи студентів екстернатної форми навчання є формування у студентів фонетичних та орфографічних навичок англійської мови; засвоєння правил читання і правопису; вдосконалення набутих умінь, навичок у читанні, перекладі, граматиці, монологічному та діалогічному мовленні на основі лексичного та граматичного матеріалу та їхнє застосування на практиці. Завдання для самостійної роботи з англійської мови для студентів екстернатної форми навчання розроблені згідно з робочою програмою нормативної навчальної дисципліни “Іноземна мова (англійська)” підготовки ОКР ”Бакалавр” зі спеціальності “Міжнародні відносини”. Завдання розбиті на 8 змістових модулів. Розроблена система завдань сприяє подальшому розвитку у студентів вмінь та навичок самоконтролю.
Keywords: екстернатна форма навчання; самостійна робота з англійської мови