Програмні вимоги і тестові завдання до вивчення дисципліни "Основи наукових досліджень" : методичні рекомендації до виконання завдань змістових модулів - Берлач, Олександр Павлович; Berlach, Oleksandr P. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
Методичні рекомендації спрямовані на поглиблене вивчення курсу «Основи наукових досліджень». Тестові завдання розроблені з метою перевірки залишкових знань студентів. Адресовано для студентів напряму “Образотворче мистецтво”, педагогічних навчальних закладів. Methodological recommendations are aimed at the in-depth study of the course "Fundamentals of scientific research". Test tasks are designed to test students' residual knowledge. Addressed to students directly "Fine Arts", pedagogical educational institutions.