Інвестиційний менеджмент : робоча програма нормативної навчальної дисципліни - Черчик, Лариса Миколаївна; Cherchyk, Larysa M. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2016)
Робоча програма нормативної навчальної дисципліни "Інвестиційний менеджмент" для студентів галузі знань 07 "Управління та адміністрування" спеціальності 073 "Менеджмент"
Предметом вивчення навчальної дисципліни є система принципів та методів розробки та реалізації управлінських рішень, пов'язаних із здійсненням різних аспектів інвестиційної діяльності
Keywords: інвестиційний менеджмент; управління; адміністрування