Туризм як об’єкт менеджменту і маркетингу - Гризовська, Л.; Гаджук, М. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Досліджено туризм як об’єкт менеджменту і маркетингу
Keywords: туризм; менеджмент і маркетинг