Методичні вказівки до виконання та захисту випускних кваліфікаційних робіт для здобувачів освіти другого (магістерського) рівня денної та заочної форм навчання ОПП Середня освіта (Географія. Економіка), спеціальності 014 Середня освіта (Географія), галузі знань 01 Освіта/ Педагогіка - Маковецька, Лариса Олексіївна; Ткачук, Надія Михайлівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Матеріал містить рекомендації науково-педагогічним працівникам, які здійснюють керівництво кваліфікаційними магістерськими роботами (проєктами). У виданні вказані вимоги до написання та оформлення випускних кваліфікаційних робіт здобувачами другого (магістерського) рівня вищої освіти освітньо-професійної програми «Середня освіта (Географія. Економіка)».
Keywords: випускна кваліфікаційна робота; магістерська робота; 911.3:30/33(072)