Радикальна прозорість у світовій та європейській практиці електронного врядування - Федонюк, Сергій Валентинович; Fedoniuk, S. V. (Кіровоградський соціально-економічний форум "Інформаційне суспільство і влада", 2013)
Розглянуто підстави й практику радикальної прозорості на прикладі урядових проектів США та країн Європейського Союзу.
Radical transparency in the global and European practice of electronic governance
Keywords: радикальна прозорість; radical transparency; electronic; електронне врядування