Кристалохімія: методичні вказівки до лабораторного практикуму. Частина 2 - Строк, Оксана Мар’янівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Методичний посібник містить план лабораторного практикуму, опис виконання лабораторних робіт, список рекомендованої літератури, додатки, в яких наводяться зображення елементарних комірок кристалів усіх сингоній та кристалічних ґраток основних структурних типів. До кожної теми подано питання та вправи для самопідготовки, сформульовано мету роботи.
Для студентів IІ курсу підготовки бакалавра, галузей знань – 10 «Природничі науки» та 01 «Освіта», спеціальностей – 014 Середня освіта (Хімія), 102 «Хімія», за освітньою програмою «Хімія», викладачів та лаборантів, які проводять лабораторні заняття
Keywords: Кристалохімія; кристалічні ґратки; Просторові групи симетрії; 548.3(083.132)