Психологічний клімат спортивної команди. Сумісність членів спортивної команди. - Пантік, В. В.; Митчик, О. П.; Жигун, К. Ф.; Pantik, V. V.; Mytchik, K. F.; Zhigun, A. Р. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2010)
У статті висвітлено роль психологічного мікроклімату команди, у заємозв’язку між тренером команди й колективом, сумісність членів спортивної команди. The role of psychological microclimate of command is reflected in the article, to intercommunication between the trainer of command and by a collective, compatibility of members of sporting command.
Psychological Climate of Sporting Command. Compatibility of Members of Sporting Command.
Keywords: психологічний клімат; психологічна сумісність; соціальна сумісність; психофізіологічна сумісність; міжособистісна сумісність; групова сумісність; psychological climate; psychological compatibility; social compatibility; compatibility; interpersonality compatibility; group compatibility