Кримінальне право України. Особлива частина - Старко, Оксана Леонтіївна; Чупринський, Борис Олександрович (My University, 2023)
Методичні рекомендації містять плани семінарських занять з освітнього компонета "Кримінальне право. Особлива частина", завдання, задачі, тематику рефератів, рекомендовану літературу. Розраховані на здобувачів освіти 3 курсу денної форми навчання юридичного факультету
Keywords: значення Особливої частини кримінального права; методичні рекомендації; семінарські заняття; 343.2(477)(073)