Місцеве самоуправління в Луцьку під час Першої світової війни - Денисюк, Василь Іванович; Denysiuk, Vasyl I. (My University, 2014)
У статті досліджено розвиток міського самоуправління в Луцьку у роки Першої світової війни.
Keywords: Луцька міська управа; Міське самоуправління; Перша світова війна