Теорія і практика перекладу (англійська мова) - Печко, Ніна Миколаївна; Pechko, Nina M. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2016)
Навчально-методичний комплекс охоплює два тематичні модулі, з лексичною та граматичною частиною у кожному, і рекомендований як навчально-прикладний матеріал дисципліни «Теорія і практика перекладу (англійська мова)», розроблений для студентів ІІІ курсу факультету міжнародних відносин (спеціальностей “Країнознавство”, “Міжнародні відносини”, “Міжнародні економічні відносини”, “Міжнародна інформація”) з метою формування фахової компетенції студентів-міжнародників та їх перекладацької майстерності.
Keywords: теорія і практика перекладу; англійська мова для студентів факультету міжнародних відносин