Екологічна політика США - Олейник, Вікторія Василівна; Oleinyk, Viktoriia V. (Наукове об’єднання «Economics», 2013)
У роботі досліджується екологічна політика США. Визначено, що система управління природокористуванням цієї країни передбачає три рівні. Проаналізовано пріоритетні сфери фінансування Агентства з охорони навколишнього середовища на 2013 р. The environmental policy of USA is studied in the paper. It is determined that the nature management system of this country consists of three levels. The priority areas for funding by the Agency for Environmental Protection in 2013 are analyzed.
Keywords: екологічна політика; environmental policy; управління природокористуванням; nature management