Особливості транскордонного інвестиційного співробітництва України та Польщі - Павліха, Наталія Володимирівна; Лугова, Марина; Pavlikha, Nataliia V.; Luhova, Maryna (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
У статті проаналізовано передумови, особливості, сучасний стан та тенденції інвестиційного співробітництва України та Польщі в межах єврорегіону «Буг». Розкрито пріоритети інвестиційного розвитку єврорегіону «Буг», виявлено інвестиційні переваги об’єднання. З’ясовано проблемні моменти інвестиційного співробітництва інтеграційного об’єднання та шляхи їх вирішення.

The article analyzes the background, features, current status and trends in investment cooperation between Ukraine and Poland within the Euroregion "Bug". The investment priorities of the Euroregion "Bug" are described, investment preferences of association are revealed. Problematic aspects of investment cooperation and possible solutions are highlighted.
Features of cross-border investment cooperation between Ukraine and Poland
Keywords: інвестиції; інвестиційне співробітництво; транскордонне співробітництво; інвестиційна політика; єврорегіон «Буг»; investment; investment cooperation; cross-border cooperation; the Euroregion "Bug"; investment policy