Трактування свободи митця у драматичній поемі Лесі Українки «Оргія» - Левчук, Юлія Олександрівна; Levchuk, Yuliia O. (Луганський державний педагогічний університет імені Т. Шевченка, 2011)
У статті розглянуто проблему свободи творчості. Досліджується питання якості художнього твору залежно від умов, у яких був написаний твір, а також зовнішнього негативного тиску.
Keywords: свобода; freedom; митець; artist; творчість; creation