Мурований замок Казимира Великого у Володимирі - Панишко, Сергій Дмитрович; Panyshko, S. D. (My University, 2011)
Публікація присвячена мурованому замку Казимира III у Володимирі, який проіснував менше двох років.
Keywords: Володимир; Казимир Великий; замок; Петраш Турський